Blog

Første post

Bildet du ser i denne posten, er et bilde av en av ungene, i det hun er på tur inn til en favorittplass. Stedet er Tromvik, en liten plass som ligger i Tromsø kommune, ute på Kvaløya.

Turen bestod av ustødige skiferdigheter, sol over fjellene, isfiske på et av kommunens aller fineste fiskevann og en følelse av at slik skal det være. Du kjenner den følelsen av at ting ikke kan bli stort bedre, og du ønsker sterkt å bare være i øyeblikket. Så er det forbi. Og dagene og månedene går. Så dukker bildet opp og plutselig er du der igjen. Øyeblikket du trodde var forbi, men som allikevel kan gjenskapes bare ved hjelp av et bilde. Lydene som forplantet seg mellom fjellene og over den store, isdekte vannflaten. Den litt kjølige brisen som tilfeldigvis dukket opp akkurat når solen gikk ned. Lukten nede i ishullet, der man lå å speidet etter skygger langs bunnen.

Kanskje representerer dette øyeblikket akkurat hva denne nettsiden blir å handle om. De øyeblikkene jeg vil dele. De øyeblikkene man vil tilbake til. Veien blir til mens man går, så vi får se.

Vi får se hva som dukker opp til neste gang!

Takk for nå

 

Advertisements